Uncategorized

Wat vinden jullie hiervan?

Ongeveer een week geleden postte ik op 1 van de facebookgroepen een idee voor een ontwerpwedstrijd. De vraag was: “Wat vinden jullie hiervan?” Het antwoord was overduidelijk. Meer dan 200 likes en meer dan 150 reacties in een paar uur tijd. Die wedstrijd moest er dus zeker gaan komen en ik kon aan het werk!! De afgelopen week ben ik dan ook enorm druk geweest met het zoeken van sponsoren en het samenstellen van een jury. Maar het is gelukt en hier komt hij dan.

 1. Je ontwerpt een zomerjurkje. Dat mag op iedere manier die jij maar kunt bedenken. (tekenen, een fotocollage, een video). Het mag echter geen kopie zijn van een al bestaand patroon.
 2. Het ontwerp voor jouw jurkje plaats je in de daarvoor bestemde map. Dit kan tot uiterlijk 1 april.
 3. Op 3 april kiest de jury 3 ontwerpen uit.
 4. Deze ontwerpen ga ik uitwerken tot patronen en de 3 “winnaars” mogen het door hen ontworpen jurkje ook daadwerkelijk gaan maken. Voor het uitwerken van de patronen heb ik ongeveer 2 weken nodig (tot 17 april). En daarna krijgen jullie ook nog 2 weken om de jurkjes te maken. De foto’s van jullie creaties moeten dan uiterlijk 1 mei worden ingezonden.
 5. Uit deze 3 creaties kiezen wij dan 1 echte winnaar. Het ontwerp van de winnaar wordt uitgewerkt in 5 maten en dit patroon wordt gratis beschikbaar gesteld via mijn facebookgroep. Iedereen die wil kan dan dus het winnende patroon gaan maken.

De winnaar krijgt natuurlijk ook nog een paar leuke prijzen:

Ik heb samen met Irma van naaiplezier een leuke stof uitgezocht en zij sponsoren een meter van deze stof. De winnaar krijgt dus een meter thuis gestuurd van deze prachtige stof.

Daarnaast krijgt de winnaar een fourniturenpakket twv 15 euro van OmaLie’s stoffen (facebookgroep).

En tot slot krijg je van mij een patroon naar keuze. En als je al mijn patronen al hebt wacht je gewoon op de volgende.

Tot slot hoop ik natuurlijk op een fijne en gezellige wedstrijd. Je mag gerust likes ronselen en wij zullen als jury ook zeker kijken naar wat jullie van de ontwerpen vinden, maar het is niet de bedoeling dat het een wedstrijd wordt wie de meeste vrienden heeft en de jury maakt dus de uiteindelijke keuze.

Als je mee doet aan deze wedstrijd stel je jouw ontwerp beschikbaar om een patroon van te maken. De auteursrechten komen daardoor te vervallen.

Ik hoop dat jullie allemaal met veel plezier aan deze wedstrijd mee gaan doen. Wij als jury hebben er in ieder geval erg veel zin in!!

De wedstrijd loopt via mijn facebookgroep (naaien met from niki with love)

Related posts

4 Thoughts to “Wat vinden jullie hiervan?”

 1. Sarah

  Hoi Niki,

  de link naar ‘daarvoor bestemde map’ werkt niet… Verder vind ik het een supertoffe, originele wedstrijd!!! Ik moet er eens heel diep over nadenken OF aan mijn dochter vragen 😉 !!

  1. Daar zal ik eens naar kijken. Ben je wel lid van de groep?

 2. Els de bock

  Ik doe mee! Mag je meer dan 1 ontwerp insturen?

Leave a Comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.