Uncategorized

Onderbroekjes

image

 

Het lijkt wel een rage. Iedereen lijkt onderbroekjes te gaan maken. Heerlijk om de restjes op te werken. Lekker makkelijk en snel klaar. Dus ik snap het wel. Na een aantal foto’s van leuke exemplaren kwam de vraag, “kun jij er geen maandproject voor de maand juni van maken” en als er maar genoeg vraag is dan doe ik graag mee.

Van katoen heeft een erg leuk en bovendien gratis patroon van een meisjesboxer, een jongensboxer en een hemd en in de ottobre staat een leuk slipje voor meisjes. Met het patroon van van katoen kun je goed vooruit denk ik. Gewoon even downloaden en aan de slag, daar hoef ik verder weinig aan te doen. Maar de ottobre is alweer een oude ik geloof een exemplaar uit 2013. Deze is nog wel te bestellen, maar kost geloof ik 10 euro en heel veel geduld. Ik ben dus weer begonnen met tekenen zodat jullie in juni weer een patroon van deze site kunnen downloaden.

Internet en de boeken staan vol met leuke patronen van hemdjes, maar de racerback zie je veel te weinig. Als het me qua tijd lukt zou ik die dus ook nog graag uitwerken. Maar het zou kunnen dat dat juli moet gaan worden.

 

Related posts

2 Thoughts to “Onderbroekjes”

  1. Cathy

    Leuk! Ik heb wel interesse!

  2. fromnikiwithlove

    Van katoen heeft een leuk gratis patroon van een hipster en een hemdje. Ik denk dat ik nog iets meer dan een week nodig heb voor het patroon van het broekje en en dan wil ik gaan beginnen aan een racerback hemdje.

Leave a Comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.