Uncategorized

Juul

received_1099870586761807

Ik deed mee aan de wedstrijd van OmaLie’s stoffen met het jurkje van de foto. Het patroon van het jurkje zat al heel lang in mijn hoofd, maar voor deze wedstrijd besloot ik hem uit te werken.

Na een paar dagen tekenen lag het patroon klaar. Tijd om naar de stoffen kast te gaan en een paar mooie stoffen uit te zoeken. Een van de eisen was dat het gemaakt moest zijn met een van de stoffen van OmaLie’s stoffen. Nou dat was geen probleem. Ze heeft zoveel me moois dat mijn hele stoffen kast ermee vol ligt. Na lang wikken en wegen was de stof uitgekozen. En kon ik aan de slag.

Het naaien van het jurkje stelde eigenlijk weinig voor. Het ziet er ingewikkeld uit maar dat is schijn. Na een half dagje naaien en heel vaak passen  (tot grote ergernis van dochterlief) was het jurkje dan ook af. En echt helemaal naar mijn zin. Wat opzich al bijzonder is want ik ben enorm perfectionistisch.

Dochterlief trok het jurkje aan en was er meteen helemaal blij mee!! Zij deed dan ook enorm haar best om als een model op de foto te gaan. Een uurtje later hadden we dan ook 2 mooie foto’s om in te sturen.

En toen begon de wedstrijd!! Ik kreeg zo ontzettend veel likes en positieve reacties. Wat super gaaf is dat! Ik kreeg dan ook de meeste likes van het publiek en won op die manier de wedstrijd.

Voor mijn gevoel deed dat echter te kort aan deelneemster p. Zij kreeg 4 van de 6 jurystemmen voor haat mooie werk. Ik wou graag dat ook zij de eer kreeg die haar toekwam en besloot mijn prijs met haar te delen. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad!!

Na alle positieve reacties moest ik het patroon wel verder uitwerken en daar ben ik nu dus volop mee bezig. Ik heb het patroon Juul gedoopt en het patroon zal over een maandje via deze website beschikbaar komen.

Related posts

One Thought to “Juul”

  1. Sarah

    Wat lief van jou!! En wat wacht ik vol ongeduld op het prachtige patroontje 😉 !

Leave a Comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.