Uncategorized

Juul

Alweer een hele tijd geleden ontwierp ik samen met mijn dochtertje een jurkje voor de wedstrijd van OmaLie’s stoffen (mijn tegenwoordig bijna vaste adresje om stoffen te kopen). Dat samen ontwerpen van mij en Nina is eigenlijk niet echt samen ontwerpen. Nina geeft meer opdrachten. In dit geval was de opdracht een jurkje zoals 4 funky flavours. Met knoopjes en een v-hals. Er moet een kraagje op en oh ja ik wil ook een rimpelmouw. Dus ik ging aan het tekenen en na een dag werken waren Nina haar ideeën omgezet in een patroon. Samen kozen we stof en ja dat ging echt samen. Beide waren we verliefd en voor de verandering op dezelfde stof.

Het patroon was klaar en de stof was gekozen dus ik kon aan de slag. Het in elkaar zetten van het jurkje ging best snel en na iedere stap pasten we samen even het jurkje om te kijken of het nog wel goed ging. Na een paar uur hard werken was het jurkje klaar en het resultaat mag er wezen al zeg ik het zelf.

Nina trok de jurk vol trots aan. We maakten foto’s en toen begon het wachten op de start van de wedstrijd. En wat kregen we veel positieve reacties. Zoveel dat ik aan de slag ben gegaan met het uitwerken van het patroon in de maten 86 T/m 152. Wat een klus, maar zo leuk om te doen.

Na het uitwerken begon het testen. Tijdens het testen zijn er toch nog wel wat aanpassingen aan het patroon gedaan en we kwamen erachter dat mijn patroon super was voor de smalle dametjes zoals de mijne, maar dat voor veel andere het patroon te smal was. Wat nu?? Ik wou graag een ideaal patroon voor iedereen. De oplossing is: 2 versies. Een smalle versie en een bredere. Nu kan iedereen uit de voeten met het patroon.

Inmiddels heb ik het patroon gelanceerd en dan is er voor mij een soort van stilte. Zo graag wil ik de foto,s van jullie versies zien. Daar heb ik het volgende op bedacht. We doen een wedstrijd en het gaat als volgt:

1. Je koopt het Patroon en maakt het jurkje of een hack.

2. Je post een foto in de facebookgroep naaien met From Niki With love.

3. Je post een foto in een andere groep en zet de link als reactie bij de foto geplaatst in mijn groep.

Door mee te doen kun je het aankoop bedrag van het patroon terug winnen en mss kom nog wel op andere leuke ideeën voor prijzen.

 

 

Related posts

2 Thoughts to “Juul”

  1. Supertof jurkje! Tot wanneer loopt de wedstrijd eigenlijk?

    1. Hoi, De wedstrijd liep tot 10 februari. De winnaar is dus al gekozen. ?

Leave a Comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.