Uncategorized

Het patroon van het “Mai” rokje

2016-05-02 14.30.50

Na weer een paar dagen hard werken aan zowel de website als het patroon staat nu ook het patroon van het “Mai” rokje online. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier van dit patroon hebben als van de “Nina”.

Gelukkig is de zon buiten nu dan eindelijk volop aan het schijnen en is het rokjes weer nu dan toch ook echt in aantocht. Net op tijd klaar zullen we dan maar zeggen!

Omdat ik het echt heel leuk vind om al jullie creaties te zien en omdat ik graag jullie foto’s op mijn website zet ter inspiratie heb ik een soort actie bedacht. Het viel niet mee want hoe doe je nu een actie als alles al gratis is, maar ik denk dat het me toch is gelukt. Tot 1 Juni mogen jullie foto’s van jullie creaties gemaakt met 1 van mijn patronen sturen naar info@fromnikiwithlove.nl. Deze foto’s zet ik dan op mijn website. Begin juni kies ik de mooiste creatie uit en de winnaar mag mee beslissen welk patroon ik ga tekenen en uitgeven.

Related posts

One Thought to “Het patroon van het “Mai” rokje”

  1. Judith

    Ik heb net je rokje ‘ontdekt’ en meteen gedownload; enorm bedankt!!!

Leave a Comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.