Uncategorized

Herman & Hermien

fb_img_1476532651414

Het is alweer een tijd geleden dat juffrouw Kersjes via haar blog vroeg of er mensen waren die een patroon voor rompertjes wilden testen. Ik dacht dus meteen dat is echt leuk om te doen met een coverlock en de bandgeleider. Dat moet als het lukt (want ja soms kan dat ding echt een eigen wil hebben ) echt super snel en mooi kunnen. Dus ik schreef me in om mee te gaan testen. En tot mijn grote verbazing kreeg ik al vrij snel te horen dat ik tot de selectie behoorde en mee mocht gaan doen. Hoe gaaf!! Zelf patronen tekenen doe ik al en uitbrengen ook, maar testen dat deed ik niet eerder.

En toen begon de test en ik had geluk het patroon is helemaal wat ik ervan gehoopt had. Het patroon heeft een mooie pasvorm. Het sluit goed aan waardoor het niet gaat frommelen onder de kleding en als klap op de vuurpijl kon ik Sem zijn wens in vervulling laten gaan een echte “minions” romper. Want de minions daar is die kleine Sem een grote fan van!!

Ik heb alle biezen op de rompers gezet met de bandgeleider van de coverstitch en ik vind dat dat echt super snel en mooi gaat en het ziet er ook nog eens professioneel afgewerkt uit.

fb_img_1476184091941

fb_img_1476184125919

Al bij al doe ik er ongeveer een uur over om een romper te knippen. de biezen eraan te zetten en in elkaar te stikken. Echt met de coverlock een fluitje van een cent. Degene die het willen mogen gerust eens met hun coverlock langs komen mocht het niet lukken dan doen we het gewoon een keer samen. Maar ook voor de mensen die geen coverlock hebben is dit patroon echt heel leuk. Bieke (http://biebiezonder.blogspot.com/2016/12/patroon-getest-herman-rompertje-van.html) zet de boordjes van haar rompertjes er weer heel anders aan. De volgende vraag in de bloghunt is dan ook 3: Met welke machine naaide Bieke de boordstof aan de romper?

Kortom mijn oordeel is een super mooi passend patroon dat ook nog eens erg veelzijdig is. Ik vond dat het in elkaar zetten van de rompers zo klaar was zeker met de coverlock en ik ga er nog veel meer maken. Dit gave patroon is verkrijgbaar via www.stoffenmie.be/patronen

fb_img_1476209898160

Herman & Hermien zijn samen hét ultieme rompertjespatroon! Ik maakte voor mijn jongen een Herman, maar voor de meisjes is er de Hermien. Het patroon heeft 5 verschillende versies in 11 maten.
Wat krijg je als je de Hermien koopt
  • Een uitgebreide stap-voor-stap fotohandleiding
  • 5 verschillende versies: – Herman & Hermien met enveloppehals zonder mouwen – Herman & Hemien met enveloppehals en korte/lange mouwen – Hermien met bandjes – Herman met kraag en korte/lange mouwen – Hermien met Peter Pan kraag en korte/ lange mouwen
  • maat 50 tot en met 110

Voor degene die graag mee willen doen aan de bloghunt nog wat informatie:

 

 

Related posts

One Thought to “Herman & Hermien”

  1. Bedankt Niki! Je resultaten waren inderdaad heel mooi! #nogsteedsjaloersopdiecoverlock 😉

Leave a Comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.