Uncategorized

Een nieuw patroon

DSCN2170

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het uittekenen van een nieuw patroon. Dit patroon komt in een aantal variaties. Allemaal met een racer back. Mijn dochtertje vindt dat heerlijk voor in de zomer.

Volgens Nina moest het echt een maxi jurk worden “want dat is toch wel echt in de mode hoor mam”. Verder natuurlijk een wat uitlopend model. Want bij een racer back hoort ook een lekker zomers jurkje. En natuurlijk doe ik er ook het patroon voor een top bij.

image

Op Facebook stonden de afgelopen weken al volop foto’s en wat waren de reacties leuk!! Ik hoop dan ook dat de aanmeldingen om te testen snel onder dit bericht zullen verschijnen. Zet in je reactie in ieder geval informatie over de maat, jouw naaiervaring en of je een blog of Facebookpagina hebt.

Dan heb ik helaas voor sommigen ook minder goed nieuws. Nadat ik vorige week weer voor ruim 150 euro stoffen heb besteld heb ik besloten toch een kleine onkostenvergoeding voor mijn patronen te gaan vragen. Natuurlijk niet voor de patronen die er al waren en ik hoef er ook niks aan te verdienen maar het kost mij nu wel erg veel tijd en geld. Ik zat te denken aan 2,50 voor een patroon (is dat een oké bedrag??)

Related posts

71 Thoughts to “Een nieuw patroon”

 1. Wendy

  Hoi Nikki,

  Wat leuk dat het model nu test-klaar is. Ik zou graag voor je willen testen. Heb een dochter van 8 jaar, draagt maat 128 en is daarbij redelijk smal. Zelf zit ik al een aantal jaren op naailes, maak veel kleding voor mijn kinderen. Ik heb geen eigen blog o.i.d. maar post wel eens creaties op FB pagina’s die met kleding maken te maken hebben.
  De prijs van €2,50 voor een patroon vind ik een hele nette prijs. Ik zou er het patroon zeker voor kopen. Ik vond het al opvallend dat je je patronen tot nu toe gratis aanbood.
  Groetjes,
  Wendy

 2. Anne

  Hi Niki,

  Als eerste €2,50 voor een patroon vind ik echt niet veel!
  Daarnaast zou ik heel graag dit patroon willen uitproberen (toevallig gister een oproepje op Facebook geplaatst of iemand een patroon voor een maxi jurk had!). Mijn dochter zit in maat 116/122 en wil dus graag een “lange jurk”.
  Ik heb nog niet superveel ervaring, heb naailes sinds oktober. Heb geen eigen blog, maar plaats mijn creaties meestal wel op Facebook!

 3. Sarah Gommers

  Ik test graag dit patroontje, al wil ik er zeker ook 2,5 Euro voor betalen! Mijn dochters zijn 18 maand en 7 jaar, de oudste draagt qua confectiemaat al een 134, zeker qua lengte ?.
  Ik heb geen blog meer, wel een eigen fb pagina ik naai reeds sinds 7jaar maar vind/maak er helaas te weinig tijd voor naar mijn zin ?. Dit lijkt me echter een snel en superdraagbaar jurkje, dus toi toi toi!

 4. sharon dierickx

  Super! Ik zou het gelijk kopen voor 2,5 euro
  Van welke maat tot welke maat gaat het patroontje

 5. Nancy Lisson

  Ho dit vind ik echt knap. Ik ben nog maar pas bezig en ben zonder naailessen aan het leren naaien. Tot nu toe heb ik al 3 rokjes en een T-shirt voor de dochter gemaakt en twee turnzakken voor de Kids. Nu vraag ik me af of ik dit ook zou kunnen. Onze dochter heeft maatje 152-158. Groetjes, Nancy

  1. Nancy. Ik heb je een mailtje gestuurd. ?

 6. Sabrina Lamberigts

  Beste,
  Ik zou ook heel graag willen testen.
  Mijn dochter is 9 jaar en draagt nu zowel maat 134.
  Ik heb geen blog maar via de groepen op fb worden de creaties getoond.
  Ik heb vorige zomer een naaimachine gekocht, daarvoor had ik nog nooit naald en draad aangeraakt! Ondertussen wordt er heel veel zelf gemaakt, ik moet zelfs bekennen dat ik dit jaar voor lente en zomer nog niets gekocht heb ik in de winkel voor mijn dochter. Ze kiest toch altijd de zelfgemaakte spullen uit haar kast 😉
  De prijs van 2,5 euro … wie kan daar nu iets op tegen hebben!
  Groetjes Sabrina

 7. Marjolein

  Ook ik zou me graag aanmelden als patroontest(s)er. Ik denk dat het geld een realistisch bedrag is.
  Ik heb 2 dochters met maat 110/116 en 92/98. Het liefst maak ik iets voor de oudste aangezien de kledingstukken dan nog een extra ronde door kunnen.
  Toevallig krijg ik vandaag weer een stapeltje stof binnen die meteen gebruikt kunnen worden.
  Groetjes, marjolein

 8. De weirdt valerie

  Hallo

  Ik zou heel graag beide patronen willen testen .
  Mijn dochter van bijna 10 draagt maat 128-134 .

  Ik heb geen blog maar wel fb.

  Ik heb vroeger wel een en ander gemaakt maar tegenwoordig staat dit op een laag pitje .

 9. Trijnie Metz

  Ik zou het graag voor mijn kleindochter uit willen testen.
  Maat 134 maar heel smal. Ze is 10 jaar.
  Het bedrag vindt ik meevallen, 2,50 is niet duur.
  Vindt het model super!

 10. Paulien

  Jaa heel leuk wil ik ook wel

 11. Severine

  Hoi helemaal met je eens wat betreft de vergoeding. Is niet meer dan normaal vind ik. Ik wil ook wel graag voor je testen als je nog iemand zoekt mijn dochter heeft maat 134 en als het klein valt zelfs een 140. Je vindt me op fb en instagram . heb geen eigen blog maar volg er veel. Groetjes Severine mama van Elfie (8)en Siebe (11)

 12. Sandra Buyens

  Hallo.
  Wil dit patroon graag testen wij hebben vier meiden met maatjes van 164 tot 68 met daartussen een 110
  Vooral de drie grootste vinden dit een super model

 13. Charlotte Verdonschot

  Hoi. Ik wil ook wel testen. Dochter is 4 maar best groot blijkbaar. Ze draagt nu 110-116.
  Ik naai al enkele jaren, vooral voor mijn dochter. Ik heb geen blog.

 14. Lindsay

  Hallo Niki,

  Wat ziet de maxidress er supermooi uit. Ik wil heel graag dit patroontje kopen en 2.5 euro is zeker niet teveel. Ik zou het graag willen testen maar met 2 kleine meisjes van bijna 2 en bijna 4 jaar kan ik niet beloven dat ik dit snel even kan maken 🙁 Ik heb ook geen blog maar zit wel op verschillende groepjes waar ik heel af en toe iets post. Ik ben ook een beginner en leer alles op mijn eentje. Indien het patroontje te koop komt graag in maat 86/92 en maatje 98/104. Ik ben alvast fan.

  groetjes Lindsay

 15. Liesbeth de ruysscher

  Beste, ik wil ook wel testen lijkt mij een super patroon voor mijn 2 dochters 5(122) en 8 (134) ik heb wel al wat ervaring ik naai al een jaar of 4. Ik vindt 2,5€ voor een patroon helemaal niet veel! Heb geen blog wel fb maar post daar niet veel maar post wel op fb pagina’s die iets te maken hebben met naaien. Groetjes!

 16. Evelien Anné

  Oh, wat een leuk patroon! Ik heb 2 kleine meisjes die zo’n zomers jurkje met plezier zouden dragen! Ik heb geen blog, wel een Facebookpagina… En naai al zo’n 3 jaar. Ze dragen hier maat 92/98 en maat 110/116. Het lijkt me ontzettend leuk om te mogen testen! En €2,50 lijkt me absoluut niet overdreven voor een fijn patroon.

 17. leen

  hallo

  ik vind 2.5 euro zeker niet te veel gevraagd.
  ik zou deze ook willen uit uitproberen de dochter heeft maat 134 en de andere heeft een small of 170
  zelf heb geen blog maar naai wel geregelds iets voor de kids

 18. petra janssen

  Ik zou ook graag het patroon willen testen. Mijn dochters dragen 116/122 en 98/104. Ze zijn helemaal gek van jurkjes en dragen het liefst niet anders.
  Ik vind 2,50 echt niet veel, ik zou het patroon zo kopen.

 19. Denise Stasse

  Wat een gaaf patroon! Ook hier in huis zijn we al een tijd op zoek!
  Ik zou heel graag willen testen. Mijn dochters dragen maat 92 en 110/116.
  Ik naai nu ongeveer 4 jaar eigenlijk alles voor mijn middelste dochter. Ik heb nooit naailes gehad.
  Als ik buiten de boot val met testen wil ik het patroon heel graag kopen!

 20. Jolanda

  Wauw!!Mooi!
  Ik zou ook graag willen testen maar wie wil dat niet!
  Ik heb heb een lange slanke dochter van 3 jaar met maat 104/110. Ik vind dat ke sowieso best geld mag vragen voor een patroontje. €2.50 is zeker niet te veel!
  Ik heb geen blog maar wel facebook en instagram.
  Ik naai ongeveer 2 jaar en ga in augustus met een echte opleiding starten ipv de “gewone” naailessen.

 21. Ingrid

  Hallo Niki,

  Ik zou het patroon graag willen testen. Ik heb 2 dames 140/146 en 122/128.

 22. Wat leuk!
  Ik heb hier een dochter met maat 122 dat graag zou willen paraderen in het uiteenlopende jurkje 🙂
  En mocht het bovenstuk een gewone recht model zijn wil ik wel eens proberen of het voor jongens ook een aanrader zou zijn, die hebben maat 146 en 104
  Ik ben volgens mijn buurvrouw die mij les geeft zeker geen beginneling meer 😉 en mijn blog is http://www.frullemieke.blogspot.be
  €2,5 is zeker niet duur! Voor die prijs zou ik het wel kopen
  Wij zijn wel vanaf midden augustus op vakantie dus hopelijk komt de testperiode uit, anders heb ik pech en zal ik moeten wachten op de release van het patroon 😉

 23. Marianne

  Proficiat voor de eerlijke prijs die je er van vraagt. Soms zie ik op websites prijzen van 15 euro voor een simpel patroontje, waarvan ik denk, wow (negatief dan) die prijs, daarvoor maak ik een patroon op maat in bandwerk. En wordt ik stinkend rijk! Ben zelf patroonmaakster, dus is nu niet dat ik niet weet over kosten en tijd enzo. Maar eens een patroon loopt …. dan loopt alles

  1. Daar heb je gelijk in. Als het af is en loopt heb je er vrijwel geen werk meer aan. Voor die tijd is het niet eens het uittekenen dat veel tijd kost maar meer het maken van de werkbeschrijving en het naaien van testmodellen. Ik heb niet de illusie dat ik hier rijk van ga worden maar dat is ook niet de opzet. Ik vind 15 euro persoonlijk ook vrij veel. Ik weet dat ze er hun brood mee moeten verdienen, maar 15 euro voor een patroon en dan nog stof. Pffff dan kan ik het beter gaan kopen (of in mijn geval zelf gaan tekenen).

 24. Tine

  Hallo,

  Deze zou ik ook wel willen testen. Je kent me al als tester van bij het vorig patroon 🙂 Toch misschien even herhalen, ik naai nu twee jaar, heb wel geen blog of dergelijke. Dochter is 8 jaar draagt van kleedjes maat 140-146.
  2,5 euro voor een patroon vind ik prima!

  Groetjes,
  Tine

 25. Wendy Vincken

  Wauw Niki,
  Hiernaar was ik juist op zoek!! Heb gisteren op een braderie op de camping een maxi-jurk gekocht voor mijn middelste dochter. Stof van bar slechte kwaliteit maar dochterlief was verliefd op het modelletje ?.
  Ik wil hem graag voor je testen, heb 1 jaar naaiervaring en 3 dochters waar ik het op uit kan proberen ?. Eentje in maat 122, de ander in maat 134 en de oudste in maat XS… Maar die zal er wel niet bij zitten ?. En de prijs van €2,50, dat heb ik zelfs over voor een proefpatroontje ??.
  Groetjes Wendy

 26. jitsjw

  voor 2,50 euri koop ik zeker een patroon jitske

 27. Hallo Niki,

  Ik wil ook wel graag het patroontje uittesten…
  Graag voor een maatje 128. Ik heb 2 jaar naailes achter de rug en stik regelmatig dingen (vooral voor kinderen)
  Ik heb net een blog opgestart nl: KreATRIEN@blogspot.com, daar wil ik zeker de vermelding naar je website opzetten dan hoor 🙂

  Groetjes,
  Katrien

  1. Lang kleed heeft de voorkeur maar ook het korte kleedje of het topje (voor mijn zoon 😉 ) wil ik gerust uittesten 🙂

   groetjes
   KreATRIEN

 28. Wow, hij is echt heel mooi.
  2,50 is een echt geen wereld bedrag, met alle liefde betaal ik dat hoor, als dat zelfs voor het testen geldt

  Mijn kleine meisje zit in maat 92, een slanke spriet.
  Heb zelf een blog, fb van mijzelf en een fb van mijn zaak.

  Ik naai ruim 2 jaar nu, vroeger ook al gedaan, met opa samen. Maar nu 2 jaar ook kleding voor onszelf

  Groetjes Shardee

 29. Lydia Jonker

  Prachtig jurkje! Je had hem al gepost in mijn frustratie berichtje in de fb groep zelf kleding maken. En nu zie ik dat je testers zoekt! Over een paar weken hoop ik tijdelijk iets meer tijd te hebben, én mijn dochter wordt eind september 7 en daar zocht ik eigenlijk nog een patroontje voor…lijkt me dus fantastisch om het uit te testen! Ik naai nu ruim een jaar. Dochter draagt maat 128 en is behoorlijk smalletjes! Blog of pagina heb ik niet, maar ben actief in een aantal naai groepen op fb

 30. Yvana

  Hoi Niki
  Ik zou graag willen testen voor mijn twee meiden ze dragen maat 104-110 en maat 86.
  Ik naai al vrij lang maar sinds 3 jaar weer vaker.
  Ik heb geen blog maar wel Facebook.

  Groetjes Yvana

 31. Sane

  Ik ontdek je nu pas, maar wil wel heel graag mee testen. Ik naai regelmatig en heb eerder al andere patroontjes getest.
  Maat 92 zou perfect zijn 🙂

 32. Sandra

  Dag Niki,
  ik heb een dochter met maat 104, zij vraagt al even naar een maxi dress en deze vind ik echt mooi!!!
  Ik wil deze graag testen maar ben echt wel een starter met beperkte tricot ervaring.
  2,5 euro lijkt mij een mooie prijs voor al de variaties dat je aanbied.
  Enkel Facebook hier, maar wel gestart met mijn “probeerseltjes” erop te zetten.

 33. Nadine

  Ik koop t patroontje ook graag. Ik hoor graag wanneer t beschikbaar is.
  Nadine

  1. Je kunt mij volgen via deze website bij subscribe. Je krijgt dan een mailtje als er nieuws is. Het patroon gaat begin volgende week nadat ik zaterdag een selectie ga maken de testfase in. Deze duurt naar alle waarschijnlijkheid een week of 3. Dan komt het patroon te koop.

 34. Aafke

  Hoi Niki, toevallig wil ik net een maxidress voor m’n dochter van 3 maken, maat 104. Je wees me op deze test via fb. Ook heb ik een dochter van 6, maat 122 dus voor deze maat kan ik ook testen. Ik heb geen blog. Ik naai sinds 2 jaar en dat gaat me redelijk goed af.

 35. Kenis maria

  Knap Niki. En het patroon das echt een koopje ik wil het hietvoor ook graag kopen ,ons popje is nog maar drie weken ,maar ik bewaar het wel tot ik het kan maken op haar maatje

 36. Miriam Peters

  beste Niki,

  Via fb vroeg je om mensen die de maxi dress wilde testen, graag wil ik me daar voor opgeven.
  Ik heb een dochter van bijna 4 die graag in mama’s eigen gemaakte kleren loopt. Ik naai nog nu een half jaar pas, wie weet kan ik kijken of het patroon goed voor beginners is. Mijn dochter heeft maat 110.

 37. Syl

  Hier een mama waarvan de dochter plots gek is van kleedjes en rokjes. Ze heeft net oorbelletjes dus voelt zich een echt dametje 🙂
  Qua maat zit ze in 110/116, eerder 116 qua breedte. Zelf ooit kleedje gemaakt en een hemdje voor mijn zoontje, verder jammer genoeg nog niet zo heel veel ervaring.
  Geen blog of eigen website. Grts

 38. Ziet er een heel fijn patroontje uit! Mijn dochter van 3 is een klein fijn meisje, ze houdt enorm van prinsessenjurkjes, ik heb al ‘t perfecte stofje in gedachten hiervoor :). Veel succes met de lancering van dit patroon, inderdaad héél goedkoop :). Groetjes!

  1. Haha. Als jij geen stofje hebt dan weet ik het ook niet meer. ?

 39. jessy devos

  hallo
  graag wil ik ook wel het kleedje testen hoor zou de eerste keer zijn dat ik aan zoiets meedoe en lijkt me wel leuk. ik heb een dochter van 8 met een maatje 134 -140 die super graag een maxi dress wil
  2,5€ voor een patroontje? dat is zeker een redelijk bedrag

 40. Saskia

  Ik wil wel eentje proberen (als echte beginner…) in maatje 98 of 104?
  🙂

 41. liesbet jehaes

  Super. Deze wil ik wel mee testen
  ! Heb 2 dochters van 8 en 6 jaar. Ik volg intussen 4 jaar avondles naaien. En mag zeggen dat ik een goede naaister ben volgens de juf! en heb als kind al barbiekleedjes mogen maken op de naaimachine van mijn mama met haar hulp. Vorig jaar heb ik ook het patroontje van de janneke jurk mee getest. Zie eens op haar blog. Hoop deze van jouw te mogen meetesten! Gr liesbet

 42. Nirphania

  Hallo,
  2,5€ is echt niet veel hoor!
  Graag zou ik me ook opgeven om te testen, ik heb 2 dochtertjes een van 20 maand met maatje 92 en mijn ander dochtertje is 4 jaar met maatje 110 en zij is enorm zot van kleedjes, ze zou tien keer per dag een ander kleedje aan doen als het aan haar lag. Ik naai ongeveer 6 jaar en heb wel al verschillende dingen gemaakt voor mijn kindjes (ik heb nog 2 jongens). Ik ben bezig met een nieuwe blog en pagina aan te maken.
  Vele groetjes

 43. I’m in for testing! Ik heb een bijna 9 jarige dochter die 1m45 cm meet. Ik veronderstel dus maat 146? ‘t Is wel nogal een smalleke ;-). Ik blog graag over de nieuwe jurk: naaisgerief.blogspot.com. groetjes!

 44. Nikita

  Hey ,
  Ik zou graag het super leuk patroontje testen voor mijn dochter van 8jaar maat 128 . Ik heb geen blog maar post mijn spulletjes op pinterest en Facebook .
  Groetjes Nikita

 45. valerie segers

  Als je nog een tester voor mt 128 nodig hebt, stel ik me graag kandidaat. Ik heb geen blog, maar ik kan het wel in verschillende facebookgroepjes posten. Groetjes, Valerie

 46. Marie-Louise

  Ik zou graag gebruik willen maken van het patroon en wil het ook betalen het is voor mijn kleindochter van 4 jaar maat 104-110 en 2,50 is zeker niet te veel

 47. Nathalie Roozendaal

  Hoi hoi, ik wil me ook graag opgeven! Ik naai nu een maand of 8 voor mijn dochters (122/128 en 134/140) en vind dat superleuk! Op m’n FB Roozje’s Label post ik mijn creaties.
  Dit model heb ik nog niet gemaakt dus dat lijkt me erg leuk!

  Groetjes Nathalie

 48. Als je patroon tot 158 – 164 gaat wil ik graag testen. Ik heb een blog . Testte al verschillende patronen. 2,5 euro voor een af patroon lijkt mij aan de lage kant.

  1. Sorry. Voor nu maar tm 152, maar ik zie dat er ook vraag is naar grotere maten dus wie weet. ?

 49. Ineke Hoogendoorn

  Hoi,
  Als je nog mensen zoekt om te testen. Graag! Ik zou ze vanaf 92/98 tot 128 kunnen testen. Meerdere modellen? € 2,50 is ook voor mij geen probleem.
  Ik hoor het graag!

  Mvg
  Ineke Hoogendoorn

 50. Stephanie Lecluyse

  Ik wil graag het patroontje testen en 2,5€ voor een patroon is echt ni teveel hoor! Ik heb een dochter van 5 jaar en ze hangt tussen 128 en 134 van maat. … (lange griet). Hopelijk tot binnenkort en nog veel succes verder!!!

 51. miek

  Keileuk patroon en ik wil ook wel testen…de dochter heeft een 98.
  2,5 is peanuts voor een patroon.
  Ik ben actief op verschillende fb-groepen, geen blog.
  Maae…t is niet voor mij maar voor de dochter 😉

 52. Marianne

  2.50 voor een patroon is zeker normaal! Ik zou me ook graag opgeven om de maxi dress in 122 / 128 te testen. Dit jaar heb ik een bestaande maxi dress met racer back van mn dochter overgetrokken, maar ik ben niet tevreden over de racerback. Ik zit op naailes, maar door mijn drukke gezinssituatie maak ik niet veel naai kilometers. Ben dus nog steeds een groentje, maar daarnaast ook pietje precies! Ik heb geen blog. Post zo nu en dan mn creaties op mijn eigen privé Facebook.

  Groeten

 53. Evelien Modderkolk

  Toevallig vroeg mijn dochter van drieenhalf gisteren om een lange jurk. En was ik opzoek naar een patroon. Dus ik zou het graag willen proberen. De maat van dochterlief is 110/116.

 54. Hey Niki, wat een leuk patroon maakte je! Ik zou het graag testen in maat 98 voor mijn 3-jarige meid. Op mijn blog ben ik niet zo actief (ik zit liever achter mijn naaimachine dan achter mijn pc 😉 ), maar via de verschillende fb-groepen deel ik wel veel foto’s.

 55. Martine

  Ooh wat is ie geweldig!! Ben al steeds aan het zoeken voor zo’n patroontje. Mijn dochter van 6 wil zo graag zo’n jurk. Ze draagt mt 122/128.
  Ben nog beginnend (heb tot nu toe 9 dingen gemaakt)
  Maar gelukkig allemaal goedgekeurd ?
  Mocht ik niet uitgekozen worden kan ik niet wachten tot ik het patroontje kan kopen.
  Succes met uit kiezen.

 56. Indien je nog testers zoekt wil ik je graag helpen. Mijn metemeisjes zijn allebei 5 jaar…

 57. Hallo, ik zou heel graag testen daar ik dat nog niet gedaan heb. Ik naai een jaar of vier denk ik. Ik heb een blog al naai ik meer dan dat ik blog ? Ilsecreatief.blogspot.com. Ik heb een meid lopen die past in maatje 134, 8 jaar en een nichtje van 4 jaar.

 58. Mariska Smits

  Hoi,
  Wauw, wat een leuk patroon zeg! Onze dochter heeft maat 110. Ik naai vooral voor de kinderen, zoon van 2 (92), dochter van 4(110). Ik vind ook dat je best 2,50 mag vragen. Jij hebt er ook tijd en energie in gestopt. Ik heb geen blog, alleen fb. Ik zou je patroon heel graag testen. Heb ook al n mooi stofje in gedachte.
  Groetjes Mariska

 59. Joyce

  Hoi Niki,

  Ik zou ook dolgraag je patroon uittesten. Tot nu toe veel jurkjes gemaakt maar enkel kniehoogte, cirkelrok of voor kort en achter lang. Jouw jurk zou dan ook een super leuke toevoeging zijn in haar kast. We hebben genoeg stofjes op voorraad dus we zijn er helemaal klaar voor.

  Mijn dochter is 4,5 en draagt maat 116. Ik heb geen blog of eigen Facebookpagina maar post mijn creaties meestal wel op ds facebookgroep waar ik ook jouw oproepje om te testen tegen kwam.

  Oh ja en ik zit op naailes, ben vind ik zelf nog steeds een beginner maar als ik de mensen om me heen mag geloven ben ik veel te kritisch en ben ik geen beginner meer:)

  Groetjes Joyce

 60. Nina

  Dolgraag zou ik je patroon uittesten en hierbij de foto’s plaatsen van mijn creaties. Heb vele stoffen van digitale print tot retro dus kan volop variëren. Zou het super zijn om hier aan mee te mogen doen

  1. Nina

   Vergeten te vermelden ik zou dan meedoen voor patroon 134 140 ik wacht vol spanning af

 61. Irma de Bonte

  Hoi Niki, ik zou heel graag dit patroon willen uitproberen voor mijn dochtertje Milou. Ze wordt dinsdag 2 jaar en heeft maat 92.

  Groetjes Irma

 62. Hoi allemaal,

  Ik heb inmiddels een selectie gemaakt (sorry als je er deze keer niet bij zit). Er waren meer dan 100 aanmeldingen en ik had maar 10 mensen nodig. Degene die ik gekozen heb hebben een mail ontvangen. Ik heb geprobeerd eerlijk en gevarieerd te kiezen. Mensen met veel ervaring en bv een naaiblog, maar ook beginners.

  Allemaal bedankt voor het reageren. Zo veel positieve reacties. Geweldig!!

 63. Klaartje Smits

  Hoi Niki,
  Ik zou dit patroon ook erg graag hebben en daarvoor vind ik 2,5 euro niet te veel gevraagd!
  Ik heb 3 meiden, maat 98/104, 116 en 122. De twee oudste willen in de zomer graag lange jurken aan dus deze zou perfect zijn!
  Ik ben een beginnende naaister. hoe weet ik wanneer je patroon te koop is?
  Groetjes Klaartje

Leave a Comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.