Uncategorized

De wedstrijd

Soms heb ik het zo druk dat het lijkt alsof From Niki With Love er niet meer is. Er staat dan geen nieuws op mijn blog en je ziet van mij weinig aan maandprojecten en patronen. Zo ook de afgelopen maand. Maar niks is minder waar. Want ik heb juist enorm veel ondernomen.

Ik heb voor het eerst meegedaan aan een wedstrijd. Bij OmaLie’s Stoffen (een facebookgroep). Mocht je tot en met 23 Oktober foto’s insturen van een creatie gemaakt met haar stoffen. En ik dacht laat ik eens gek doen. Ik doe mee. Voor die gelegenheid ben ik aan het patroontekenen gegaan. Ik had al een tijdje een idee in mijn hoofd dat ik nu dan ook maar eens moest gaan uitwerken. Iets wat geïnspireerd is op het merk 4 funky flavours en een beetje van retro van king louie en natuurlijk ook nog wat van mezelf. Een halve dag later had ik een patroon voor mijn kleine meisje. Met dat patroon stikte ik in nog eens een halve dag een jurk. De jurk werd meteen omgedoopt tot haat verjaardagsjurk en toen kwam het moeilijkste. Er moesten foto’s gemaakt worden. Maar uiteindelijk is ook dat redelijk gelukt. Het moeilijke aan foto’s maken met Nina is dat zij altijd probeerde te poseren en dat geeft verschrikkelijk stomme foto’s. Maar alles kwam goed. De foto’s zijn ingestuurd en nu afwachten!!!

Afwachten?? Wat zeg ik nu. Ik heb helemaal geen tijd om te wachten. De jurk viel hier op haar verjaardag zo in de smaak dat ik het patroon in de komende weken ga uitwerken in 10 maten. Ik moet weer een nieuwe testgroep maken. Druk!! Maar ook weer enorm leuk!

Maar dat was nog niet alles. Ik heb ook nog een nieuwe Facebook groep gemaakt “From Niki With Love”. Een groep waar jullie vragen kunnen stellen in inspiratie kunnen opdoen.

En tenslotte deed ik mee aan de testgroep van de “Herman en Hermien” Ik testte de Herman in maat 86. Een heerlijk patroon met een perfecte pasvorm. De romper is aansluitend waardoor hij lekker zit onder de kleding. Ik werd er blij van en ik denk jullie ook!! Foto’s volgen!!

 

Related posts

Leave a Comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.